Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Széchenyi István Egyetemen...

A Széchenyi István Egyetemen hol van informatika?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a programozás, meg még esetleg a gépek. Ilyen van a Széchenyi István Egyetemen? Mert én lehet hülye vagyok hozzá, de nem találom a weboldalon.

2019. jan. 31. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, a kérdésedet, de azért pár pontban próbálok válaszolni:

-vannak informatika szakok, Mérnökinformatikus( [link] illetve Gazdaságinformatikus( [link]

-Az összes mérnöki szakon tanulnak legalább egy tantárgy keretében programozást C-nyelven (gépész, mechatro, villamos, közlek, logisztika, stb)

-Gépekről nem tudok sokat mondani, azonkívül, hogy elfuttatják a szükséges programokat, egy nagy informatika terem van kb 100 géppel, illetve további jó pár 15-16 fős kisebb informatika terem, plusz a laborok, ahol a számítógépeken kívül egyéb berendezések, műszerek is vannak, illetve még ott van a könyvtár pár száz gépe, főleg ZH-íratás céljából.

- itt van pár adat a nagyobb informatika termekről: [link]

2019. jan. 31. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Abba még tudnál segíteni, hogy mi a különbség a mérnök- és a gazdaságinformatikus között? És hogy ha elvégzem valamelyiket, akkor hogy tudnék elhelyezkedni majd a későbbiekben?
2019. febr. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!