Melyik iskolát ajánlanátok és mért? Érettségi után 310 pontra számítok. Csak államilag támogatott érdekel. Mérnökinformatikus érdekel: Széchényi Egyetem, Dunaújvárosi Főiskola, Kecskeméti Főiskola Szerintetek melyiket jelöljem elsőnek meg és mért?
1. Óbudai Egyetem
2. Pannon Egyetem (ha belefér még az a 30 km, ha nem akkor)
3. Széchényi Egyetem
A Dunaújvárosi Egyetemet (már átnevezték), csak akkor jelölném meg, ha sehová nem vettek fel a fent felsorolt egyetemek közül. A Kecskeméti főiskolát meg felejtsd el, a papír amit ott kapsz, csak a munkáltatók szemeteskosarának bélelésére szolgálna.
A Széchényi Egyetemről tudok nyilatkozni, a középiskolai programozástanárom oda járt levelező tagozatra, és még el sem végezte, már kapott állást a MÁV Informatikai részlegén (ahogy hallottam nem kell aggódnia a pénz miatt). Ugyanis az egyetemen az évfolyamtársa ott volt az informatikai részlegen valami vezetőféleség.
"A Széchényi Egyetemről tudok nyilatkozni, a középiskolai programozástanárom oda járt levelező tagozatra, és még el sem végezte, már kapott állást a MÁV Informatikai részlegén (ahogy hallottam nem kell aggódnia a pénz miatt). Ugyanis az egyetemen az évfolyamtársa ott volt az informatikai részlegen valami vezetőféleség."
A lónak a f. szát azért kapott állást, mert oda járt, azért kapott állást, mert protekciója volt te ostoba... Pannont semmiképpen sem ajánlom, elvégezhetetlen a mérnökinfó, több ismerősöm is járt oda, nagy a szórási arány, dunaújvárost tudom ajánlani, akiket kiszórtak pannonról mind ott végezte el a fősulit és eltudtak helyezkedni, ha keresett a szakmád mint a te esetedben a mérnökinfó, akkor nem kell törnöd a kis buksid, hogy most mi lesz, mert csak dunaújvárosban végeztem és nem valami pesti elit egyetemen.
Tehát én így jelölném,
1. óbudai
2. dunaújváros
3. széchenyi
ha dunát messzinek találod cseréld fel széchenyivel, óbudairól pár szót, igazából a képzésről nem tudok sokat, rengeteg volt osztálytársam ott kötött ki, illetve van egy jó ismerősöm is ott mérnökinfón, azt mondta családias a közeg, kicsit rá kell feküdni a tárgyakra, hogy sikerüljenek, de még mindig duna a leglazább a mérnökinfóban.
3-as: a Pannon Egyetembe nem fér be, mert magasabb ott a felvételi pont, mint ami neki lenne. Az Óbudain is magasabb a ponthatár, kivéve a fehérvári karát.
Én ÓE Fehérvárt és utána Széchenyit mondanék, utána a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!