Mi a naprakész véleményetek a BME-KJK logisztikai mérnök szakáról?
Figyelt kérdés
2018-ban érettségiztem, jelenleg OKJ-s pénzügyi-számviteli ügyintézőként tanulók. Viszont nem fekszik annyira és a fent emlitett szak nagyon bejött, de szeretnék hallani néhány ismeretlen véleményt.
Esetleg valami szakmámba vágó vagy csak számotokra hasznosnak és kifizetödő szak ajánlást is meghallgatnék.( Nem csak BME-n)
köszi a válaszokat!
2019. jan. 30. 21:07
1/7 A kérdező kommentje:
Valaki tudna segíteni?
2019. febr. 7. 09:44
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire leszek nagy segítség, de látom nem kaptál még választ, úgyhogy háta valamit ér mégis. Én ősszel kezdtem azon a karon, közlekedésmérnök szakon, és első félévben ugyanazok a tárgyak voltak, második félévben nagyrészt ugyanaz, ha jól tudom. Azt jó ha tudod, hogy rendesen nehéz, szivatósak a tanárok és magasak a követelmények, úgyhogy erre mindenképp számíts, ha úgy döntesz, hogy belevágsz. Alapvetően a logisztikus mérnöknek is több változtata van elhelyezkedés szemponjából, nézz utána neten, keress álláshirdetéseket, hogy mennyire érdekel. Amúgy hiányszakma, és sok lehetőség van, szóval nem lennél diplomás munkanélküli, az biztos.
3/7 anonim válasza:
Kedves Válaszadó!Te melyik suliba jársz?
4/7 anonim válasza:
#2-es vagyok, bocsánat, ez kimaradt a válaszomból, a BME-n tanulok, a KJK karon, közlekedésmérnök szakon. Idő közben profilt váltottam gyakorin, erre a kérdésre írt privát üzenetre tudok válaszolni, ha egyéb kérdésed van :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Szerintetek van arra esély, hogy idén alacsonyabb legyen a ponthatár, akár csak az önköltségesen is?
2019. febr. 17. 08:45
6/7 anonim válasza:
Felvin vissza lehet nézni, már vagy 10 éve 330 a ponthatár, előtte is ilyen 1-2 pontot változott, szóval nagy tételben mernék fogadni, hogy annyi lesz idén is.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is így látom sajnos.
2019. febr. 17. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!