Lányok! Megy valaki mentőtisztire jövőre?
Én azt olvastam, hogy egy kezdő orvos és egy kezdő mentőtiszt ugyanannyit keres. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom. Nettó 120-130 körül keresnek, én úgy tudom.
Egyébként az a 4 év nem is olyan sok. Az orvosi 6 éves, plusz még azután menj rezidenskedni..
Mármint a mentőorvosnak, kedves utolsó?
Nemigen van az eszméletlennek ideje borítékokat dugdosni az orvos zsebébe, vagy éppen a kivérzett betegnek...
Én meg elárulnám, hogy mivel az általános orvos (aki még nem szakosodott tehát csak a 6 éve van meg) és a mentőtiszt ugyanúgy diplomásnak számít ami a közalkalmazotti bértábla szerint BRUTTÓ 120 ezer forint fizetést kap. Ennek a nettója kb 90 ezer. Plusz az éjszakázásokért járhat max 20 ezer Ft.
Ennyi. Ennél többet nem fog nagyon keresni. 130-at max 40 év munkaviszony után fog hazavinni.
A hálapénz pedig nem mindennapos a mentősök közében. Nagyon, nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!