Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lányok! Megy valaki mentőtiszt...

Lányok! Megy valaki mentőtisztire jövőre?

Figyelt kérdés
Kicsit félek tőle, inkább férfiszakmának tűnik... de még az is lehet, hogy bepróbálkozom az orvosival. Ti hogy vagytok ezzel? Nem féltek tőle?
2010. jún. 30. 14:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én azt olvastam, hogy egy kezdő orvos és egy kezdő mentőtiszt ugyanannyit keres. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom. Nettó 120-130 körül keresnek, én úgy tudom.

Egyébként az a 4 év nem is olyan sok. Az orvosi 6 éves, plusz még azután menj rezidenskedni..

2010. júl. 4. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
én elsőre az orvosit írom majd be jövőre, most fogok érettségizni emelten ősszel :S 2. lesz a mentőtiszti, és igazad van, tényleg egyformán keres egy KEZDŐ orvos + mentőtiszt, viszont mi rosszabbul járnánk, mert ugyebár az orvosnak megy a hálapénz ....
2010. júl. 4. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a mentőorvosnak, kedves utolsó?

Nemigen van az eszméletlennek ideje borítékokat dugdosni az orvos zsebébe, vagy éppen a kivérzett betegnek...

2010. nov. 13. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Hát elmondanám, hogy még a mentő sofőr is kap hálapénzt....egyértelműen nem eszméletlentől -.-"
2011. márc. 26. 01:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utlsó nem tudom, hogy honnan vannak az információid, de elmondanám, hogy a mentősök általában egy büdös kanyit se kapnak.
2011. márc. 26. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Onnan van az információm, hogy faterom is mentős sőt ő csak sofőr és ő is kap. Legalább is felénk ez "divat". Nem ördöngös nagy összegre kell gondolni de 500-3000 ft között majdnem minden betegtől.
2011. márc. 26. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Én meg elárulnám, hogy mivel az általános orvos (aki még nem szakosodott tehát csak a 6 éve van meg) és a mentőtiszt ugyanúgy diplomásnak számít ami a közalkalmazotti bértábla szerint BRUTTÓ 120 ezer forint fizetést kap. Ennek a nettója kb 90 ezer. Plusz az éjszakázásokért járhat max 20 ezer Ft.

Ennyi. Ennél többet nem fog nagyon keresni. 130-at max 40 év munkaviszony után fog hazavinni.

A hálapénz pedig nem mindennapos a mentősök közében. Nagyon, nagyon ritka.

2011. márc. 26. 15:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Én apukám is mentőzik, szintén sofőr. Felénk nem "divat" pénzt adni ezek szerint a mentősöknek.
2011. márc. 26. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Kösz
2018. okt. 28. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!