Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti minek tanulnátok ezek közül?

Ti minek tanulnátok ezek közül?

Figyelt kérdés
Most vagyok 8.os egy 8 évfolyamos gimnáziumban. Tudom maradhatnék is,de nem biztos hogy a továbbiakban is bírnám. Tehát azok a szakmák amik tetszenek nekem és lennék is az: orvos,vegyész,tanár, üzletvezető. Ugye most akár maradhatnék is ebben a suliban,de lehet hogy mondjuk orvosnak tanulni nem éri meg. Én mindenképp Mo-on szeretnék maradni. Nos, szerintetek melyik éri meg a legjobban

2019. jan. 27. 12:07
 1/7 A kérdező kommentje:
És még az ápolón is gondolkozok
2019. jan. 27. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Én a vegyészt választanám, mert az orvosi rengeteg idő, a 6 év tanulás után még csak rezidens vagy, szakosodni is kéne, eszméletlen sokáig tart mire tényleg "rendesen" dolgozni tudsz. Az ápolók és a tanárok fizetése kritikán aluli, üzletvezetőhöz meg nem kell kimondottan papír (nyithatsz saját üzletet és egyből a vezetője lehetsz vagy van ilyesmi OKJ is).

Vegyészként szerintem jobbak a lehetőségek, elég jól megfizetik őket, habár itt is nagyon sokat kell tanulni mégis gyorsabban végzel mintha mondjuk sebész szeretnél lenni.

2019. jan. 27. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vegyészként azt kell hogy mondjam, hogy jó szakembernek kell lenni egy jobb, nem unalmas melóhoz. Munkát is találsz, de lehet költöznöd kell miatta, nincs minden sarkon lehetőség.

A többiről nem tudok annyira nagyon nyilatkozni.

2019. jan. 27. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a vegyészt választanám. Sőt azt is fogom, most vagyok végzős és a vegyész szakot fogom bejelölni. És teljesen egyetértek az előttem válaszolók véleményével.
2019. jan. 27. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. És vegyészként hol bírnék elhelyezkedni? Mondjuk egy gyógyszergyárban? És mennyi a fizetése egy vegyésznek?
2019. jan. 27. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mèg egy szavazat a vegyèszre.Az nagyon jó alapszakma sztem.Azzal igen gyógyszergyárba,vagy más iparágban is el tudsz helyezkedni.
2019. jan. 27. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha már vegyészet, akkor a vegyészmérnök irányt ajánlom. Sokkal többrétűbb, több helyre van kereslet.
2019. jan. 28. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!