Melyiket tanulnátok ezek közül OKJ képzésben?
Ez az utolsó év, hogy díjmentesen jelentkezhetek OKJ-re, és mindenképp szeretném kihasználni.
Intézményi kommunikátor, idegenvezető, és web-programozó képzések között vacillálok. Humán beállítottságú vagyok alapvetően, nyelvekben kiemelkedő, ezért talán az első kettő jobban passzolna a személyiségemhez, könnyebben menne, de tartok tőle, hogy nem tudnék velük elhelyezkedni.
A web-programozó képzés sem áll tőlem távol, szeretem az informatikát, bütykölni a gépen, érdekelnek az újdonságok, felhasználói szinten eléggé értek is hozzá, régebben a weblapkészítést is tanulgattam autodidaktaként, úgyhogy az érdeklődés megvan, de nem tudom, mennyire nehéz elvégezni egy alapból humán beállítottságú lánynak.
Egyébként főállásban dolgozom az egyik mobilcégnél mint ügyfélszolgálatos, elég sok technikai-műszaki dolgot kellett megtanulnom a munkámhoz, úgyhogy annyira nem áll tőlem ez távol.
Vélemények? A másik kettőről is érdekelne minden, elsősorban az, hogy van-e esélyem elhelyezkedni velük.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!