Bence961128 kérdése:
Milyen tanulási irányokat ajánlanátok hogyha imádom a videózást és a szerkesztést is?
Figyelt kérdés
A
Egyszerűen lefoglal és jól kikapcsol a videózás egészen a felvételtől a szerkesztésig ( Adobe Premiere Pro, After effects ) és úgy gondolom érdemes lenne ebben az irányban tanulni.
Szte televíziós műsorkészítőt néztem ki magamnak, de FSZ képzés és arról hallani sok negatívumot is.
Szóval kérlek benneteket hogy osszátok meg velem az ötleteiteket/tapasztalaitokat ezzel kapcsolatban
Hálás köszönet
#SZTE #szerkesztő #Adobe Premiere #operatőr #televíziós műsorkészítő #vágókép #Adobe effects #operatőr segéd
2019. jan. 25. 22:45
1/3 anonim válasza:
Az ilyen képzésekről nekem az a tapasztalatom, hogy 1-2 év alatt felhoznak egy olyan szintre, amit a megfelelő youtube tutorialokkal elérnél 2-3 hónap alatt. Ennek elsősorban az az oka, hogy a tárgytematika 80%-ban totál felesleges tárgyakból áll. Amikor a heti órarendemben azt láttam, hogy a Bevezetés a Pszichológiába/Közgazdaságtanba/Filozófiába és társai mellett ott árválkodott egy darab szakirányú tárgy, akkor elgondolkodtam, hogy minek is járok ide. Másrészt semmi sem garantálja, hogy a szakirányú tárgyak oktatói mind jól felkészültek és lelkiismeretesek. Simán lehet, hogy valamelyik 5-10 évvel le van maradva, vagy már totál ki van égve, és elküld tutorialokat nézni, vizsgán meg mindenkinek megadja az 5-öst. Összességében 1 dolog miatt érheti meg beiratkozni: kapcsolatokat szerezhetsz a szakmában.
2/3 anonim válasza:
Nem érdemes ilyen irányban tovább tanulni, egyedül is meg tudod tanulni. Ha nincsenek kapcsolataid, nem lesz munkád. Egyetemen van vágószak de oda nagyon nehéz bekerülni, van felvételi és nem csak hobbiszinten kell tudni ott. És oda is protekciósok kerülnek be leginkább.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!