Félévente 250 e Ft diákhitelt megérheti-e felvenni albérlet (szoba) kifizetésére?
Figyelt kérdés
A munkaerőpiacon ezzel:
a.) Magyarországon 130 e Ft-ot keresnék.
b.) Angliában 3x ennyit kb.
c.) Ne gyertek a kolival, ez több okból is ki van zárva, nem akarok ebbe belemenni, köszi. :)
Külföldöt tervezek.
#egyetem #továbbtanulás #szoba #Magyarország #fizetés #Anglia #albérlet #diákhitel #bér #hiányszakma
2019. jan. 24. 10:39
11/12 anonim válasza:
Ezt igenis illett volna megemlítened, ha már alternatívaként hoztad fel a magyar diákhitel szemben, ami ugyebár nincs munkához kötve, ráadásul azóta a kérdező már azt is elárulta, hogy egészségügyi szakra megy, és ugyebár sok egészségügyis szakon elég keményen kell tanulni és nem fog beleférni a heti a 20 óra. Pl egy ápoló tanuló biztos nem tud egyetem mellett heti 20 órát pincérnősködni is.
12/12 anonim válasza:
Én őszinte leszek ilyen várható fizetésért nem tanulnék egyetemen. Itthon 130-at egy árufeltöltő is megkeres. Kint Angliában a 490.000 forint az jelenlegi árfolyamon 1330 font. 21 és 24 éves kor között a minimálbér óránként 7,38 font, tehát pont 1300 havonta (8 órában).
Kétlem, hogy ápolóként Angliában ilyen keveset keresnél. De még egyszer mondom ha itthon dolgoznál és nettó 130 a várható akkor nem tanulnék érte, pláne nem vennék fel hitelt. Hisz ennyit bármelyik szupermarketben megkereshetsz akár holnaptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!