Ajánlana nekem valaki egy Informatikával foglalkozó OKJ-t Budapest környékén -többi lent -?
Szeretnék felsőfokú OKJ-t tanulni, amit majd esetlegesen átvihetek egyetemre.
Leginkább az a terület érdekelne ahol nem a programozás az első számú tevékenység.
Szentendrén lakok szóval a távolság jó lenne ha nem lenne olyan nagy, ezért mondtam Budapestet.
Örülnék neki ha valaki esetleg tapasztalatból tudna írni képzést, de leginkább iskolát.
( Műszaki Infora akartam jelentkezni de mivel nincs meg hozzá a ponthatárom valami hasonló okj-t szeretnék.)
Válaszokat előre is köszönöm.
Olyan OKJ, amely bármit segítene később az egyetemen info szakon, nemigen van... azaz magyarul nincs. Az ilyen rendszerüzemeltető meg hasonló felejtősek (szerintem).
Viszont látok fantáziát a távközlési technikus OKJ-ben, akár önállóan, dolgozni; akár később, informatikusként, hasznosak lehetnek az itt tanultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!