Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ajánlana nekem valaki egy...

Ajánlana nekem valaki egy Informatikával foglalkozó OKJ-t Budapest környékén -többi lent -?

Figyelt kérdés

Szeretnék felsőfokú OKJ-t tanulni, amit majd esetlegesen átvihetek egyetemre.

Leginkább az a terület érdekelne ahol nem a programozás az első számú tevékenység.

Szentendrén lakok szóval a távolság jó lenne ha nem lenne olyan nagy, ezért mondtam Budapestet.

Örülnék neki ha valaki esetleg tapasztalatból tudna írni képzést, de leginkább iskolát.

( Műszaki Infora akartam jelentkezni de mivel nincs meg hozzá a ponthatárom valami hasonló okj-t szeretnék.)

Válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 22. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyan OKJ, amely bármit segítene később az egyetemen info szakon, nemigen van... azaz magyarul nincs. Az ilyen rendszerüzemeltető meg hasonló felejtősek (szerintem).

Viszont látok fantáziát a távközlési technikus OKJ-ben, akár önállóan, dolgozni; akár később, informatikusként, hasznosak lehetnek az itt tanultak.

2019. jan. 23. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!