Budapesten képzőművészettel foglalkozó gimnáziumok, szakközepek a xv. Kerület körül?
Figyelt kérdés
Sziasztok^^ Elsősorban a grafika érdekel de amúgy jöhet bármi, idő kérdése és kitanulom :) Most vagyok 13 éves, lassacskán be kellene jelölnöm sulikat. Az átlagom 3-4 között van, tudtok mondani olyan sulikat ami könnyen megközelíthető a xv. kerületből? Ha lehet akkor leírnátok mik az elvárások, kemények-e a tanárok, átlagban a diákok milyenek? Egyenlőre a Jelky András-t néztem, az osztálytársam nővére oda járt de nem mond róla túl sok jót, nektek mi róla a véleményetek, a képeket elnézegetve elég laza, kellemes suli, ti hogy gondoljátok?2013. febr. 11. 18:49
1/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem a jegyeimet, itt vannak:
Magatartás:4
Szorgalom:4
Magyar Nyelv:3
Irodalom:4
Töri:5
Német:4
Matek:3
Infó:5
Fizikia:4
Biosz:5
Kémia:4
Földrajz:3
Ének:5
Rajz:5
Teknika:5
Tesi:3
2013. febr. 11. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!