Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Kossuthba szeretnék bejutni....

A Kossuthba szeretnék bejutni.8-adikos vagyok. Meg3rkezdtek a pontszámok, és mi van ha az enyém nem elég?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

A magyar 28p

A matek 7p

Ez borzasztó kevés? Lenne még esélyem? Mennyi pontos tán a szóbeli?

2019. jan. 19. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj be még más sulikat is
2019. jan. 20. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Több sulit kell

beírni a jelentkezési lapra

2019. jan. 20. 00:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Már megírtam, és mást is beírtam.

Ez lett az eredményem 35p. És kérdésem

hogy nagyon kevés-e ez a pontszám?

2019. jan. 20. 00:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Állítólag versenyeredmények is számítanak, szoval van 5 érmem és azokat egy külön lapra kellessz írni,az is ad pontot. Aztán még van a szóbeli, csak nem.tom hogy hany pontot ér.
2019. jan. 20. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Elég sok Kossuth középiskola van az országban, legalább egy várost mondj, hogy melyikbe mennél.
2019. jan. 20. 02:14
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Ez édes kevés pontszám. Remélem a hozott pontod több, mint amit szereztél. Mivel települést nem írtál ezért lehetlen válaszolni arra hogy elég lesz e a Kossuthba.
2019. jan. 20. 05:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Miskolc
2019. jan. 20. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!