Át szeretnék mennni esti iskolára, de hogy?

szia!
mond meg szüleidnek hogy van egy élő példa rá, hogy az esti suli sokkal jobb mint a nappali!
Kb. én sem bírtam a nappali sulimat az egészet cakli pakli, annyi, hogy én még azért leérettségiztem ott (kínszenvedve) ja és persze majdnem max hiányzással ami lehet 1 évben...
azt néztem hogy hogy lehetne túlélni nagyon sokszor jártam orvoshoz, hol bevette, hogy beteg vagyok hol nem... ez van..
Most szakmám miatt estire járok és teljesen más! Habár neked más a helyzeted, mert ugye elkezdtél egy nappali sulit és nem akarod befejezni, hanem aközben átmenni estire... az nem tudom, hogy hogy megy...
én mikor már a szakmát kerestem magamnak, hogy mit tanuljak, automatikusan estit kerestem nappali szóba sem jöhetett.
Jaj...
Visszaolvasva semmi hasznos nincs benne számodra, bocsi...
(úgy gondolom)
de írj ha úgy gondolod valamire tudnék válaszolni.

Amit még tudnod kell az esti képzésről:
ha erre jelentkezel és át is vesznek akkor ott az anyukád nem fog kapni utánad családi pótlékot, mert az csak nappalin jár...

Ezeket honnan veszitek ?
Le van írva hogy családi pótlék igényelhető és a 7500ft az egy évért kell fizetni ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!