Hírolvasó szeretnék lenni. Mit kell ehhez tennem?
Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok és egyetemen szeretnék majd tovább tanulni. Azért szeretnék hírolvasó lenni, mert tudok jól, kifejezően és artikuláltan beszélni. Ezért úgy gondoltam, hogy számomra ez a tökéletes munka. Humán beállítottságú vagyok. Történelemből, nyelvtanból és irodalomból nagyon jó vagyok, szóval ezekre a tantárgyakra tanulok leginkább. Ha felvesznek az egyetemre és sikerül majd diplomát szereznem mennyi esélyem van arra, hogy el tudjak majd helyezkedni kapcsolatok nélkül? Esetleg milyen egyetemet ajánlotok, hol érdemes kommunikáció szakon tanulni? 16/l2019. jan. 6. 13:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!