Hogyan álljak neki az emelt biológia tanulásának?
Az lenne a nagy problémám, hogy sajnos a szakközép iskolámban csak 2 évig tanították a biológiát, azt is nagyon gyenge szinten, ami nem feltétlen a tanárjaink hibája, hanem inkább az ő munkáját megakadályozó osztálytársaimé volt.
nos, azóta érettségiztem, szakmát csináltam és egy éve már dolgozok.
Azt szeretném megtudni, hogy ha nekilátnék tanulni, mégis honnan kezdjem?
Mint mondtam a biológiaórák gyengék voltak, és csak a középiskola első két évében volt ilyen óránk.
Ahogy emlékszem, és átnéztem a könyveket, talán a hetedik osztályos könyvvel kellene kezdenem.
Az orvosira készülök, a jegyeim végig kíválóak voltak, és az érettségijem is nagyon jól sikerültek. Az emelt szintű kémiából jövőre (2019) májusban vizsgázok, így a szinte nulla tudásom biológiából kerek egy év alatt kellene feltornáznom, és akkor jelentkeznék is az egyetemre.
Szóval, ötletek?
Utóirat gyanánt...
Gondolkodtam hogy a jövő tanévi pécsi ÁOTK biológia felkészítőjére is beiratkozok. Arról valakinek bármi tapasztalat?
Magántanárhoz kellene járnom?
Milyen könyveket ajánlotok, és tényleg a hetedikessel kezdjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!