Biológia tanulásának menete?
Sziasztok!
Eddig csak általános iskolában tanultam biológiát, és most a nyáron elszeretném újra kezdeni tanulni.(Felkészülni a 11. évfolyamra, illetve majd emelt szintű érettségit akarok tenni).
Az oktatas.hu-n megtalálható érettségi vizsgakövetelményeket, a nagy etele féle követelményrendszert párosítva alakítsak tanulási sémát?(Ha igen, mi szerint rakjam sorba a témákat?)
Vagy a könyv szerint haladjak?
Valaki tudna segíteni? :)
Nagyon hálás lennék a segítségéért!
Köszönöm szépen!
Mozaik biológia 10-11-12 és sima ügy, csak becsülettel és keményen tanulj.
Ezen kívül megcsinálod a korábbi feladatsorokat, esetleg vehetsz még feladatgyűjteményt, de az érettséginél jobban egy sem adja vissza.
Köszönöm a gyors válaszod! :)
A könyveket már beszereztem(jópárat), csak azt furcsálom, hogy mindenki 10.-től ajánlotta a mozaikos könyveket.
Miért nem érdemes megvenni a 9.-es biosz könyvet?
És akkor így "semmi alap" tudás nélkül is kezdhetem a 10.-es biológia könyvel?
Köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat ismét! :)
Sokat segítettél! :)
Szia!
Én nem igazán ajánlanám a feladatgyűjteményeket, egyik se teljesen jó. Viszont nekem nagyon sokat segített főleg a szóbelin, hogy különböző cikkeket olvastam a neten, amikből sok érdekességgel tudtam színesíteni a kissé hiányos tudásomat és így nagyon jó pontszámot értem el. Én hetente 1-2 cikket olvastam, szerintem ennyi bőven elég.
Szia!
Milyen cikkekre gondolsz, párat be tudnál linkelni esetleg(kiindulásképp)(Igaz szoktam olvasgatni ilyesmiket(Szendi Gábort stb..) elég régóta :))? :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!