Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelezős fősulisok/egyetemist...

Levelezős fősulisok/egyetemisták! Hol laktok a "oktatási napokon"?

Figyelt kérdés

bocsi lehet h.értelmetlennek tűnik a kérdés.

Szóval arra vagyok kiváncsi, h.ha valaki levelezős és mondjuk péntek-szombat van oktatás, akkor azon az egy éjszakán hol tud szállást szerezni?

Én most jelentkeztem nappali szakra,de előre nem látott anyagi gondok miatt lehet h.átjelentkeznék inkább levelezőre,hogy ezzel is csökkentsem az utazás,szállás költségeit...Szóval albérletet nyilván nem kereshetnék.

Amúgy milyen gyakran van nektek oktatás?Milyen szak?

Ki hogy oldja meg ezt a dolgot?

2010. jún. 27. 18:10
 1/5 A kérdező kommentje:

hallottam már ezt a levelezős dolgot sokféle variációban

havi egy hét oktatás,havonta egy szombat,havonta egy péntek-szombat..

Gondolom sulifüggő is:S

2010. jún. 27. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

SOTE-szülésznő-levelező

Nálunk havonta egy hét a suli, de akkor minden nap, reggeltől estig.

Nekem annyi szerencsém van, hogy budapesti vagyok és az egyetem is itt van, úgyhogy a szállás megoldott.

Van siófoki osztálytársam, ő az öccsénél lakik azon a héten, de vannak akik az ország másik feléről is minden nap bejárnak autóval, pedig oda-vissza összesen 6 óra az út.

Levelezősöknek nem jár kolesz, úgyhogy elég nehéz megoldani a dolgot.

2010. jún. 27. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi

hát igen ez a baj.kolesz kilőve

ismerős rokon nincs

albérletet meg nem tudom tudok-e így szerezni...azt se tudom mennyivel lenne így olcsóbb.:S

2010. jún. 27. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha csak heti egy éjszaka lenne, akkor lehet megérné reklámozni magad egy kicsit, albérlő társnak, hogy heti egy éjszakára valaki befogadjon. Arra azért csak több jelentkező lesz és biztos nem kell érte annyit fizetni.
2010. jún. 27. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:

igen?

nem vagyok képben?jobban szeretik a hosszabb távú lakótársat nem?

2010. jún. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!