Jövöre érettségizek. TTK-ra szeretnék majd "menni". Jár oda valaki innen? Mondanál valamit az egyetemröl?
TTK mint természettudományi kar?
mert ha igen, akkor ebből még nem derül ki h melyik egyetem. :D
tudod ttk van elte-n meg debrecenben is pl....
Én azt tudom róla, hogy természettudományokat tanítanak ott, például biológiát.
Remélem, tudtam segíteni. :)
BME-n is van. én oda járok, csak más karra. maga az egyetem dögnehéz, nem véletlenül az egyik legjobb. :D
de maga az egyetem fantasztikus én imádom. :D
az ELTE gondolom úgyszintén nehéz lehet, egyszer mikor villamos baleset volt egy ELTE bioszos lánnyal sétáltam át a hídon. ő szerette nagyon. :D debreceni egyetemen is van ismerősöm TTK-n, arról se hallottam még rossz szót sem, meg hát a debreceni egyetem bioszos része eleve elég híres. szóval azokat amiket felsoroltál, sztem bármelyiket választod jól jársz, csak mindegyik kemény úgyh ajánlom az alapos felkészülést, mert nagy az ugrás egyetem meg középsuli között. (saját tapasztalatok...) sok sikert előre is. :D
ui.: kalkuláld bele a lekóhelyedet is. mert pl ha mondjuk borsodi vagy, a pécsi egyetemre az utazgatás nem egy sétagalopp...
Az ELTÉN a biosz szak állítólag harmat gyenge...ismerősöm járt két évet, és szerinte nagyon gáz a színvonal..többen át is mentek inkább Szegedre.
Viszont ha a molekuláris biológia érdekel, akkor Debrecent javaslom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!