Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jövöre érettségizek. TTK-ra...

Jövöre érettségizek. TTK-ra szeretnék majd "menni". Jár oda valaki innen? Mondanál valamit az egyetemröl?

Figyelt kérdés
Egyébként bioszt szeretnék majdtanulni. :D
2010. jún. 27. 17:43
 1/8 anonim válasza:

TTK mint természettudományi kar?

mert ha igen, akkor ebből még nem derül ki h melyik egyetem. :D

tudod ttk van elte-n meg debrecenben is pl....

2010. jún. 27. 17:55
 2/8 anonim válasza:
az előző vagyok. nem találtam ilyen sulit, de én nem tudhatom, nem vagyok bioszos. :D szal akármelyik suli is max általános választ tudok adni róla, de a ttk részről sajna nem :(
2010. jún. 27. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Én azt tudom róla, hogy természettudományokat tanítanak ott, például biológiát.

Remélem, tudtam segíteni. :)

2010. jún. 27. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem TTK-járól beszélsz?
2010. jún. 27. 18:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy több egyetemen van TTK kar. Csak nem akartam felsorolni öket. :D Nem tudok dönteni hogy majd hova kéne jelentkezni, és érdekelne bár belső infó :D Jelenleg 4 közül szeretnék váéasztani: (ELTE, PTE,SZTE, DE.)
2010. jún. 27. 18:24
 6/8 anonim válasza:

BME-n is van. én oda járok, csak más karra. maga az egyetem dögnehéz, nem véletlenül az egyik legjobb. :D

de maga az egyetem fantasztikus én imádom. :D

az ELTE gondolom úgyszintén nehéz lehet, egyszer mikor villamos baleset volt egy ELTE bioszos lánnyal sétáltam át a hídon. ő szerette nagyon. :D debreceni egyetemen is van ismerősöm TTK-n, arról se hallottam még rossz szót sem, meg hát a debreceni egyetem bioszos része eleve elég híres. szóval azokat amiket felsoroltál, sztem bármelyiket választod jól jársz, csak mindegyik kemény úgyh ajánlom az alapos felkészülést, mert nagy az ugrás egyetem meg középsuli között. (saját tapasztalatok...) sok sikert előre is. :D

ui.: kalkuláld bele a lekóhelyedet is. mert pl ha mondjuk borsodi vagy, a pécsi egyetemre az utazgatás nem egy sétagalopp...

2010. jún. 27. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a legközelebbibe mennék költség szempontjából. Nem biztos, hogy kapsz kolit, az albi Pesten meg rohadt drága (vidékhez viszonyítva).
2010. jún. 27. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ELTÉN a biosz szak állítólag harmat gyenge...ismerősöm járt két évet, és szerinte nagyon gáz a színvonal..többen át is mentek inkább Szegedre.

Viszont ha a molekuláris biológia érdekel, akkor Debrecent javaslom:)

2010. jún. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!