Titeket mivel ijesztgettek az egyetemről?
elsővel igen (de tényleg osztályoznak pofára egyesek. a többség nem, de mindig akad egy-két kirívóan szar eset. akadt tanár, aki 300 emberre vállalt 5 oldalas kifejtős írásbeli vizsgát, hát persze, hogy pofára adta a jegyet, jópár ember - köztük én - dolgozatát ki sem nyitotta, érintetlenül hagyta).
másodikkal is (az azért túlzás, az akkor van, ha nem készülsz hétről hétre, az előadáson csak jegyzetelsz, de nem olvasod el utána, nem tanulgatod folyamatosan. de vizsgaidőszakban lehet ilyen szarul járni).
harmadikkal nem, olyat nem láttam. az max. gólyatáboros ökörködés. de nálunk nem volt.
engem azzal is ijesztgettek, hogy majd mind drogos hülyegyerekekkel fogok találkozni, akik csíkos és pöttyös ruhákban egyszerre járnak és mind raszták. (bölcsészkarra jöttem.) hát nem így történt, rasztát alig látni, a túlnyomó többség tiszta és egyszerűen öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!