Valakinek van valami jó ötlete?
Valószínűleg rengeteg ilyen kérdés van feltéve, de nem találtam meg a nekem megfelelőt, így konkretizálva tennék fel egy hasonló kérdést.
Szeretnék középiskola után tovább tanulni, de nem tudom hova. Eddig politológia, illetve nemzetközi gazdálkodás felé kacsintgattam, mindössze a pénz miatt, igazából egyik sem érdekel különösebben. Magolni is utálok, szóval ezért sem támogatom őket annyira.
Olyan munkát szeretnék, ami viszonylag keresett és jól keres. Szeretem, ha van szabadidőm, szóval valami olyan állás kéne, ami mellett lehet életem is. Gondolkoztam azon, hogy elvégzek egy OKJ-s sminktanfolyamot, mert érdekel a divat, smink világa, de ahhoz, hogy ott érvényesülhessen az ember kapcsolatok kellenek. Én azokkal sajnos nem rendelkezem.
Igazából nem fogott meg egyik ,,alap" tantárgy se (pl. töri, matek, irodalom, földrajz...) így mindenféleképpen valami változatosabb, gyakorlatiasabb munkát szeretnék találni, mert beleőrülnék, ha állandóan monoton dolgokat kéne csinálnom.
Valaki tud esetleg nekem való munkát ajánlani? Saját tapasztalatokat is szívesen vennék, vagy ismerősök tapasztalatait is.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!