Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elte Német Diplomával és...

Elte Német Diplomával és Angol B2-es nyelvvizsgával el lehet majd helyezkedni? Vagy a Német is mekis/büfé szak mostmár?

Figyelt kérdés
Van értelme ide jelentkezni ha valaki nem SCC-ben szeretne dolgozni és nem tervezi a mester képzést?

2018. nov. 27. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Privát némettanárként vagy szakfordítóként (külön vizsgával) igen. Egyébként bizonytalan.

De hagyjuk már ezt a mekis hülyeséget. Mellétolsz egy kereskedelmi szakot, és azonnal találsz munkát reggeli és fogmosás közben. És ellentétben azokkal, akik csak kereskedelmi szakot tanultak, te értelmiségi leszel és tudsz rendesen németül is.

2018. nov. 27. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Amúgy viccen kívül a német magántanár nem rossz dolog ám. Én, itt vidéken (Veszprém megye), alig találtam német tanárt. Örültem a farkamnak, amikor végre lett egy. 3500-at kér. Ha napi három órára tudsz fogadni diákot, az 20 munkanappal számolva 210000. De mondjuk lehet fizettem volna 5000-et is neki, bár akkor nem mennék ilyen gyakran.
2018. nov. 27. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

"te értelmiségi leszel és tudsz rendesen németül is."

Várj, ezt felírom, ez nagy életbölcsesség. Gondolom valami 20 éves írhatta.

Ne erőltesd ezt a büfészak dolgot, divat lett mondogatni. Az elhelyezkedés nem kizárólag a Nagybetűs Diplomáidon múlik.

2018. nov. 27. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:

"Gondolom valami 20 éves írhatta."

Nem, kicsi szívem. Ezt egy értelmiségi írta, aki tudja, hogy egy kereskedelmi vagy programozó főiskolától még nem leszel értelmiségi.

2018. nov. 27. 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs jó véleményem a német szakról, eléggé haldoklik már. :/
2018. nov. 27. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Hat de ennyi erovel pl egy orvositol se leszek ertelmisegi. Nem tanulunk mi sem tortenelmet, irodalmat, filozofiat, egyaltalan semmilyen human muveltseget celzo targy nincs a tantervben.

Mondjuk az mas kerdes, hogy net+szaboervin konyvtar tagsaggal a bolcsesz szakok olvasmanylistaja siman teljesitheto, es meg ha a pezsgo human bolcsesz kornyezet, diskurzus hianyzik is, tulkepp ezt a tudast ma mar barki diploma nelkul, potom penzert megkaphatja.

2018. nov. 27. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Az orvosiról nem tudok nyilatkozni, de az egyetem a bölcselkedés helye kellene, hogy legyen (ezért PhD az egyetemi doktorik neve), nem a szakmatanulásé.
2018. nov. 27. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem jók

a tanárok ?

2018. dec. 10. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Vagyis az

ELTE-n ?

2018. dec. 10. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Pécsett sem jó?
2018. dec. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!