Másoddiplomaként, amire már fizetni kéne tandíjat gyeden lévö anyukának van valamilyen kedvezmény?
Nem kapsz semmilyen támogatást úgy tudom. A gyeden lévő anyukák pluszpontot kapnak csak.
Viszont a 12 féléven megakadt a szemem...:)
Te kisgyerek mellett orvosira szeretnél járni?:S Mert az kicsit brutál:S
Köszönöm a válaszokat!
"Kölkösnek":Nem a kisbabám miatt szeretnék kedvezményt, bár nem tudom bárkinek is miért fájna, ha valaki végre szeretne képzett, a társadalom hasznos tagja lenni, amellett, hogy gyermeket nevel???
Hozzáteszem: az első diplomámat diákmunka mellett szereztem; egy halasztásom, egy uv-m sem volt.
Valami komolyabbra gondoltam, igen szóba jött az orvosi (az volt nagy vágyam anno, csak a család annakidején lebszélt).
Így sok kérdés merül fel, mert tényleg nem akarok (nem tudok) milliókat kifizetni, de még a jövő évig van idő :)
Én szintén baba mellett szeretném elkezdeni az orvosit (nagy vágyam már régóta), és nekem is az a problémám, hogy sajnos már van egy diplomám...
Valami megoldást próbálok kitalálni, hogy ne kelljen a teljes költséget kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!