Mely szakok a legpiacképesebbek? Mit érdemes tanulni másoddiplomaként?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok egy műszaki/gazdasági beállítottságú, de egy kis matektól nem ijedek meg, viszont nem szeretnék olyat, ami a matekon/műszaki dolgokon alapul teljesen, mert ha szinte csak olyan tárgyak vannak, akkor az nekem esélytelen.2010. aug. 20. 20:35
1/2 anonim válasza:
gazdasági szakok, én sem vagyok reál beállítottságú, de a közgáz szakon sztem tanulható a matek.
Ezenkívül még talán a nyelvszakok amik hasznosak.
21/L
2/2 anonim válasza:
Manapság egyre többen gazdasági szakokra mennek, hamarosan ez is úgy be fog telítődni mint a jogász képzés. Mindenképpen a hiányszakmák a legpiacképesebbek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!