A levelezőn végzett hallgatókat kevesebbre tartják a munkáltatók?
Mérnök diplomásat keresnek és van mérnök diplomád. Akkor szupi. Egyetemi okleveledben alapból hol látszik milyen formában vettél részt.
Miért mert fel benned? Szerinted a levelező tagozaton nem ugyanazt kell tudni, mint a nappalin? Zh meg diplomamunka?
1. nincs benn a diplomában hogy nappali/levelező
2. legenda! mint az hogy a középiskola befolyásolja az egyetemre bejutást
pl jogász diploma -summa cum laude - eü szakközépiskolai, közgazdasági szakközépiskolai műszaki szakközépiskolai érettségivel felvett ismerőseimnek ( amikor anno általánosban jártam azt mondták élet-halál kérdés a erős gimnázium mert esély sincs az egyetemre vagy ha bejut valaki majd kibukik a gimissel szemben :-) )
de sorolhatnám még pl közgazdaságiból orvosi egyetem....elvégezte!
Na ez a nappali-levelező is ugyanekkora baromság mint a menjél erős gimnáziumba, mert esélytelen az egyetem a szakközépből :-)
Egy lényeg van a munkahelyen: Legyen munkádnak megfelelő diplomád!
4: Nálunk jogon egy szakközepes volt a 360 fős évfolyamon.
3: Orvosi nincs levelezőn.
5. “Orvosi nincs levelezőn.”
Így van. Ezért írtam, hogy “NINCSENEK [kiemelés tőlem] vagy nem a legjobbak levelezőn”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!