Hogy tudok jelentkezni a BME-re, ha nem sikerült az érettségim?
Olvastam, hogy akiknek nem sikerült az érettségi, nincs elegendő pontja, arra, hogy egyetemre menjen, az is megteheti ezen az egyetemen. ŐSzintén szolva,már átböngésztem az oldalt, és folyton egy regisztrációs hírlevére irányít át, hogy ott ezzel kapcsolatos információt olvashatok...
Akár hányszor rámegyek, mindig regisztrációt kér.
Másik: kifejezetten arrol nem is találok semmit, hogy tud jelentkezni az, akinek nincs elég pontja ...
NEm azt írtam, hogy nincs érettségim.
Azt írtam, hogy nincs elég pont.
6/7
Azért mert valakinek nem jól siketült az érettségije,még nem jötment.
Édesapám sem egyetemet végzett,még sem jötment. Ez így elég csúnyán hangzik...
Nem az alapján tartanak jöttmentnek ahogy írsz, hanem hogy 4 év alatt nem jutottál el arra a szintre, hogy megírja egy közép matekot meg egy másik középszintű érettségit 75-80%ra és tegyél egy középfokú nyelvvizsgát.
Ettől természetesen nem lettél jöttment, de nem alaptalan ez az asszociáció sem. Ha nem történt semmi extra a középiskolai évek alatt, akkor ne is jelentkezz a BME-re mert az első matekzh bukta lesz.
Ha pedig büfézni szeretnél szintén ne a BME-t válaszd vannak intézmények, melyek erre szakosodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!