Tudok jelentkezni idén felsőoktatási képzésre (OKJ vagy főiskola/egyetem) ha hiányzik egy érettségim?
Szóval a májusi érettségi alatt a BKV hibája miatt lekéstem az utolsó (emelt infó) érettségimet és nem adtak lehetőséget pótlásra, csak most szeptemberben. Az összes többi érettségim megvan (mind ötös), illetve a középiskolai bizonyítványom is. Az őszi érettségi keretében befejezem az infót.
Van addig lehetőségem jelentkezni akár egy OKJ-ra, hogy legalább diákigazolványom legyen a 2016-os jelentkezésig? "El tudják nézni" azt az egy hiányzó érettségit? (Törzslap megvan)
# 2/2 Időpont ma 20:55
Egyetemi/főiskolai jelentkezés már lezárult, keresztféléves képzésekig pedig meglesz az érettségi bizonyítványod is.
Ha mégsem lenne meg, a felsőoktatás esélytelen nélküle.
Tényleg, a jelentkezési határidő kiment a fejemből.
Keresztféléves képzések nem csak mesterkepzesre erhetőek el? Vagy rosszul tudom? Tudok ezek szerint januárban kezdeni egy főiskolai képzést (BSC)?
Köszönöm szépen a segítséget, ezt nem tudtam. Utánajárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!