Mi a véleményetek a Kaposvári Egyetem Fotográfia képzéséről?
"Nem igazán értem hogy lett ebből a kérdésből egy olyan vita, amely a fotográfiát próbálja meghatározni, illetve Capaval példálózik"
Pedig a helyzet nagyon egyszerű. Ma Magyarországon 3 intézményben fotográfiát tanulni egyetemi szinten. Mindháromnak megvan a saját értékrendje, stílusa, látásmódja. És ebből szoktak barom nagy viták születni.
Ha már éppen egy fotós OKJ-n csücsülsz, miért nem kérdezed meg az oktatóidat, hogy kinek mi a véleménye, melyiket ajánlja neked? Többre mégy vele, mint gyk-s kommenthuszárokkal...
Én egyébként ott kezdeném, hogy definiálom mi a célom a fotográfiával, aztán megvizsgálom, hogy melyik képzés mit tudna hozzátenni. (Én ott tartok most, hogy nincs az az isten, hogy még 3-5 évre visszaüljek az iskolapadba, ellenben van 3-4 fotós tábor, amiről tudom, hogy sokat tudna adni nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!