Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudnék úgy rákeresni egy...

Hol tudnék úgy rákeresni egy iskolára, hogy csak a továbbtanulási pontom maximumát adom meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A lényeg,hogy mindenképpen szeretnék tovább tanulni,de nem tudom, hogy mit.
2010. jún. 25. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudok ilyen jellegű keresőről és értelme sem sok van. A továbbtanulásnak ugyanis úgy van értelme, hogy az ember elképzel magának egy szakot, megnézi, hogy elég-e oda a teljesítménye és ha nem, akkor vagy néz egy másikat, vagy addig erőlködik, míg elég nem lesz. Az általad felvázolt elképzelésnek nem sok értelme van.
2010. jún. 25. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
De tanácstalan vagyok! Marketingre szerettem volna menni,de a pontjaim meg sem közelítik. Innentől kezdev nem tudom mi legyen....
2010. jún. 25. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ott van a felvi.hu pályaválasztási tanácsadója. Azzal ki tudod választani, melyik képzési terület illik hozzád leginkább és ott tudsz nézni valami FSZ-t vagy alapképzést. De lehet, hogy érdemes lenne OKJ-n is elgondolkodnod, mert a világ nem csak diplomából áll...
2010. jún. 25. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Most Okj-n vagyok,de ha elvégzem szeretnék egy diplomát is.
2010. jún. 25. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

De vki akkor akarjon diplomát, ha tudja, hogy egyáltalán mit szeretne. Ennek semmi értelme így...

Nem is értem mi van az emberekkel komolyan:( Ha nem érdekel semmi, mi a fenéért akarsz diplomát?

2010. jún. 26. 19:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt a szüleimnek kellene elmagyarázni,hogy diploma nélkül is van élet!
2010. jún. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!