Hogyan tudnám rávenni magam a tanulásra?
Mérnöki szakra járok, tanulnom kellene két nehéz zh-ra. De nem megy. :( a legnagyobb problémám, ami lehet már nem normális szint, hogy sem ha itthon vagyok, sem ha más is van a koliszobában, nem tudok tanulni. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy ha egyedül vagyok, akkor pár óráig tudok koncentrálni, utána viszont elkezdek járkálni és hangosan beszélni magamban, meg minden időrabló tevékenységgel elszúrni a napom. Ma pl. egyedül maradtam itthon, és tudom, hogy tanulnom kellett volna, de nem ment. Hét órát szúrtam el a mai napból, pedig tudom, hogy tanulnom kellene. És mégsem csináltam.
Más is van/volt így? Mitől van ez? Mit tegyek? Eddig a könyvtár működött, de hétvégente hova tudnék menni tanulni?
Köszi! Könyvtárazni szoktam, de most otthon voltam. Kész lelkifurdalás vagyok. Egész nap alig haladtam. De nem tudom mitől van.
Kondit kipróbálom
Hétvégente hol van nyitva könyvtár? Vasárnap van-e? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!