Milyen ügyvéd az, aki az orvosokat védi mikor beperelik őket? És hogyan lehet addig eljutni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 02:00
1/5 anonim válasza:
Egészségügyi szakjogász. Jogi diploma után másfél év, plusz még az ügyvédi képzés is külön két év.
2/5 anonim válasza:
Jogi egyetem 5 év, utána 3 év gyakorlat és szakvizsga. Van szakjogászi képzés hozzá, ha jól tudom 1,5-2 éves, de egyébként olya irodát kell keresni gyakorlatra, ami erre specializálódott.
3/5 anonim válasza:
Hát egy ügyvédnek azt kell védenie, aki mellé kirendelik. Ez a hivatása. Nekem is sokszor furcsa.
4/5 anonim válasza:
Pénzéhes, mint az orvosok. A legtöbb orvost nem kell védeni mert ők tesznek tönkre másokat ahelyett, hogy meggyógyítanák
5/5 anonim válasza:
Mindenkinek joga van a védelemhez.
A specializációt meg az első elmondta. Az sem árt, ha dr. jur. et med. vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!