Megéri vegyésznek tanulni? Mennyire kell a matek?
Mennyire keresett egy vegyész?És hol dolgozhat(erre kb konkrét választ a gyógyszergyáron kívül nem találtam :D)
A kémiát nagyon szeretem sőt imádom az előző évi emelt érettségiket mind 95-98 százalékosra írom. Matekból sajnos nem vagyok jó mennyire kell oda?
U.i. bocsánat az undorító fogalmazásért de rettenetesen fáradt vagyok válaszokat előre is köszönöm :)
Analitika, biokémia, gyógyszeripar mind nagyon piacképes területek. Tehát bizony a vegyészen belül is függnek a lehetőségeid attól, hogy milyen irányba mész, hol helyezkedsz el, ill. milyen fokozatig tanulsz stb.
Szerintem egy viszonylag stabil, közép matek tudás elég. Feltételezem, ha jó emelt kémiákat írsz, azok a számítások jól mennek. :) Nem a két félévnyi kis matek konkrétan az, ami nehéz és nem is ezen hullanak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!