Ki kezd (vagy kezdett nem rég) felnőtt fejjel érettségire tanulni mostanában?
Figyelt kérdés
Hol tanultok?Megoldható munka mellett?
Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Keresgélünk a neten,találtunk is....Van olyan hely,ahol egy héten 2szer kell bejárni,ráadásul 4re!!!Megkérdeztük,és kötelező.Ez Érden a Bolyai suliban van.
Amúgy Budapesten és környékén keresgélünk.
2010. jún. 24. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ha elfogadtok egy tippet: A mostani érettségi a béka segge alatt van főleg a középszint. Nem kell iskolát keresni, elég ha otthon tanultok rá, esetleg ha valami nem megy kerestek egy korrepetálást. Aztán elméletileg lehet jelentkezni így is érettségire. A helyetekbe ennek néznék utána.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Véglis segítség lenne...A jelentkezésről nem tudsz valamit?Nem kell akkor osztályozót tenni?Valószínűleg igen.Jobb is,ha ismer a tanár-segítség lehet.
2010. jún. 26. 20:44
3/5 anonim válasza:
Erről valószínűleg egy-egy intézményben tudnak jobban tájékoztatni, ahol érettségiztetnek is. Osztályozó vizsgát szerintem csak a diákoknak kell tenni, hogy a bizonyítványba meglegyen az adott tárgy évvégi eredménye. Szóval szerintem nektek nem kell osztályozó vizsga. Szerintem. A felkészülés pedig tényleg nem vészes, érdemes átrágni az alap tankönyveket egy-egy tárgynál. A történelem-magyar párosnál mindenképpen a matematika úgyszintén elég könnyű, max ha elakadtok kell keresni valakit, aki el tudja magyarázni. E mellé illik ugye egy választott tárgy és egy választott nyelv. Az idegen nyelvhez, mindenképpen ajánlatos tanárt szerezni, míg az egyénileg választott tárgy pedig nyilván az adott tárgytól függ...
4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi a választ!Holnap megpróbálom kideríteni lehetséges-e.
2010. jún. 27. 19:51
5/5 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy a nyelvi érettségit a helyedben hanyagolnám, és inkább egy középfokú nyelvvizsgára hajtanék, azzal jár az érettségi is, és többre is mész vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!