Felvételihez pár kérdés? Sűrgős.
Figyelt kérdés
ECDL start vizsga plusszpontot ér felvételnél?Érettségi tanusítvány mit jelent? olvastam h az is kell.Ha szakmai tantárgyból és történelemből idegen nyelven érettségiztem az jelent vmi előnyt ?2010. jún. 24. 11:36
1/3 anonim válasza:
ECDL vizsga nem jelent pluszplontot, csak az, amit a felvin megtalálsz. Az érettségi tanusítványt akkor kapod, ha előrehozottan érettségiztél, vagy azután, hogy már van bizonyítványod. Ha te rendes, kemény kék bizonyítványt kaptál, ilyened nincs. Azért meg, hogy két tárgyad idegen nyelven van egy felsőfokú nyelvvizsgát kapsz. Nem mondták ezt nektek?
2/3 anonim válasza:
Tanúsítvány szerepelhet a kék, kemény táblás végleges érettségi bizonyítványodban is: hátul odatesznek egy ilyen feliratú lapot.
Ez akkor történik meg, ha egy tárgyból kétféle eredményed van, közép- és emeltszinten. Ebben az esetben kérnek tőled egy nyilatkozatot, hogy melyiket eredményt szeretnéd a bizonyítványban viszontlátni, és melyiket tanúsítványként.
3/3 A kérdező kommentje:
nem jár érte nyelvizsga én úgytudom :O Csak ha emelt szintü vmien nyelvből értségi van és 60%megvan és amelett mondjuk még vmiből mondjuk töriből idegennyelven akár 2es érettségi ,akkor adnak hozzá nyelvizsgát....De engem az érdekelne h nekem amiből van idegennyelvű érettségim és szakmailag olyan helyre jelentkeztem ahol azt tanulhatom továbbb,Jelent ez vmi plussz pontot?
2010. jún. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!