Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Én vagyok az egyedüli akinek...

Én vagyok az egyedüli akinek fogalma sincs mit fog kezdeni magával érettségi után?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rossz tanuló, bizonyítványban van pár négyesem de ennyi. Egyszerűen csak nem tudom mit szeretnék dolgozni, mert nem érzem magam elég jónak semelyikhez se vagy csak egyszerűen nem érzem úgy hogy annyira vonzana

2018. okt. 11. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Biztos, hogy nem te vagy az egyetlen, ezen szinte mindenki átesik, én is így voltam ezzel. Érdekelt a magyar, mint tárgy, de azt már nem tudtam elképzelni, hogy ezzel is foglalkozzak egész életemben, pl. tanár legyek. Aztán egy nőgyógyászati probléma rádöbbentett arra, hogy mit szeretnék a lelkem mélyén. Így kezdtem el idén a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakot. Szóval a sors is eldöntheti helyetted, de fontos, hogy nézz magadba, és azt válaszd, amit a szíved szeretne.
2018. okt. 12. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem te vagy az egyetlen. Sajnos a mai kapitalista buta világban vannak még jónéhányan így.

Nulla motiváció, nulla szaktudás. Ez semmire nem elég.

2018. okt. 12. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül.

Én mindig nagyon jól tanultam, van egy bölcsész diplomám, okjm, lassan meglesz a jogsim is. Eladóként dolgozom kevés fizetésért mert ami érdekel abból nem lehet megélni, amiért meg fizetnek az nem igazán érdekel.

Viszont azt ajánlom kerdezgesd korbe az ismerosoket akik dolgoznak hogy mit es mennyiert stb mert ha most nem valasztasz hasznosat kesobb mar a penz is akadalyozni fog.

Én peldaul most hiaba tanulnek nem merek belevagni semmibe mert felek hogy ugyanugy nem tudok vele elhelyezkedni es akkor kidobtam az ablakon megint 200 ezret egy tanfolyamra vagy félévente 300ezret es több éves képzésre.

2018. okt. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!