Reál beállítottságú lány vagyok. Valami olyan szakmát szeretnék ami nem túl fiús munka, mert ugye nem sok lány van oda az informatika,fizika,matek egyéb reál/műszaki dolgokért, ezért inkább ezek olyan "férfias szakmák".
Várom az ötleteket! :)
2010. jún. 23. 17:52
1/8 anonim válasza:
Én mérnöknek mennék a helyedben. Van egy kedves barátnőm, most BME-n van, villamosmérnöknek tanul, biztos állás, szereti, amit csinál, gondolj bele, milyen jó dolog, ha egy 100 fős évfolyamon van 3-4 lány, szerintem eléggé el lehetnek kényeztetve... És ezt jó értelemben mondom.
2010. jún. 23. 18:00
2/8 anonim válasza:
Informatika, villamosmérnök vagy műszaki menedzser, esetleg vegyészmérnök. A gépészmérnök tényleg nem való nőknek. Vegyésznek sok lány tanul.
2010. jún. 23. 18:01
3/8 anonim válasza:
Elte-informatika könyvtár szak? :)
2010. jún. 23. 18:02
4/8 anonim válasza:
Főiskola informatika mindenképpen, a mérnökök éhen halnak!
Informatika-matek-angol szakos tanár is lehetsz, főiskolával ált. isk-ban biztosan taníthatsz.
Informatikus nő sok van! Multiknál sok az állás, rengeteg rendszergazdát keresnek.
Olyan iskolát és diplomát válassz, amiből a mai nehéz időkben meg tudsz majd élni, és nem kell, hogy egy férfi eltartson.
Hitelt is felvehetsz lakásra, stb egyedül, ha jól döntesz.
2010. jún. 23. 18:03
5/8 A kérdező kommentje:
az informatikusra meg a műszaki menedzserre már én is gondoltam, de a 2.ról nem nagyon tudom mi az.
2010. jún. 23. 18:07
6/8 A kérdező kommentje:
"Vegyésznek sok lány tanul." köszi, a kémia nem volt a felsorolásban :) (tudom hogy nem csak abból áll)
2010. jún. 23. 18:08
7/8 anonim válasza:
Én építőmérnöknek mennék a helyedbe. Sok lány tanul annak és érdekes is amikor meg kell tervezned egy-egy házat esetleg hidat:)
2010. jún. 23. 18:46
8/8 anonim válasza:
szia!
én nyomdamérnök leszek az ÓE-re járok itt sok a lány, és nem tucatszakma. ha kell infó róla, akkor írj, asszem tudsz privibe is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!