Megéri nekem magántanuló státuszba átiratnom magam? Irjatok pozitiv es negativ dolgokat is!
Figyelt kérdés
7es lettem idén. Ami miatt elgondolkodtam ezen:
-nincs minden rendben a baráti köröbe [vannak barátaim de ha megkérdezik ki a bff-em nem tudok rá válaszolni és nem azért meg annyira jók..]
-tavaly 3ig beteg voltam és pl.: a matekon sokkal könnyebben megtanultam egyedül mint az iskolába; nem kellett annyi időt szánnom rá. És még sok tantárgyal így vagyok.
-És hát nem szeretem az iskolát (főleg a baráti dolgok miatt), mármint bejárni nem nagyon szeretek
-elég jó tanulo vagyok; (minden bizonyitvanyom kituno volt eddig), de itthon annyira sokat nem szoktam tanulni szoval nem tudom mennyire menne
Ha magán tanuló lennék akkor is bejárnék szakkörökre az biztos meg vannak iskolán kívüli barátaim (elég sok)
A valaszaitokat elore is nagyon koszonom!
2018. szept. 23. 17:04
1/1 anonim válasza:
Én is hasonló esetben akartam magántanuló lenni, de a szüleim nem bírták volna fizetni a sok különórát szóval nem lettem az. Hát ha sokat vagy egyedül és egyszerűen egész nap csak azt várod hogy menjél haza, akkor szerintem sokat segítene, nagyon megérné. Azt viszont ne felejtsd el, hogy otthon meg kell tanulnod azt amit a suliban is megtanultál volna és ne csak lógjál. Ja meg a központira is fel kell készülnöd rendesen ha nem akarsz egy csöves szakképzőbe járni. Egyébként szüleid mit szóltak ehhez az ötlethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!