Milyen másik szakmát érdemes tanulnom?
Jelenleg 11.osztályba járok mezőgazdasági suliba az már biztosra eldőlt hogy rendőrnek tanulok tovább de ugye a rendőrségi fizetés igen gyenge ezért akarok mellé egy másik szakmát is vagy másodállást
Mezőgazdaságon belül állattenyésztő szakon vagyok de nem tervezek a szakmai technikusi képzésen maradni(1év)mert nem kifejezetten érdekel a szakma(rossz suli választás)
Gondolkoztam viszont valami lovas-lovasoktatói szakmán vagy valami kutyakozmetikus-kutyakiképzői
Vagy mondjuk verseny szintű lovaglás?(ha sikeres az ember jól lehet keresni)
Egyébként lány vagyok
Milyen más szakmák lehetnek még rendőrség mellett?
Vagy másodállás?
Olvastam hogy pl:vagyonőr,kidobó stb.. Nem lehet
Tudom hogy aki jól akar keresni az ne menjen rendőrnek......de nem is a pénz miatt megyek annak :D
Köszönöm a válaszokat!
Az egyes válasz jó ötlet de még az ember feljebb megy a ranglétrán több év eltelik....
A lovasedző jó ötlet,lovagolni most fogok elkezdeni nagyon régóta szeretnék már és végre gyűlt rá pénzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!