Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti hogyan állítanátok nehézség...

Ti hogyan állítanátok nehézségi sorrenbe ezeket a szakokat?

Figyelt kérdés
1-Természettudomány, 2-közgazdaság, 3-pszichológia, 4-orvosi, 5-germanisztika , 6-anglisztika, 7-jog, 8-mérnöki, 9-gyógyszerész. Miért?
2018. szept. 18. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Mėrnök, közgazdász, meg a gyógyszerėsz... Szerintem. Miėrt? Mert itt nem elėg az,hogy leülsz ės bemagolod a tananxagot mint pl a jog esetėben. Persze az se egyszerű nehogy fėlreėrtsd. De akinek a matek fizika, kėmia nem megy ott keves az,hogy leülsz olvasni... Szal emberfüggő kinek mi a nehėz. Valaki jó matekos, de utalja a törit, a bemagolsást annak a közgazdasz lehet egyszerűbb a jognal. Humán vagy reál tárgyak a kedvencei.
2018. szept. 18. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem járt az összes szakra és nem vizsgázott minden szakon annak lehetetlen összehasonlítani!

Ezenfelül attól mert valaki az egyik szakon penge attól még a másik szakról kipergetnék az első félévben! Nem véletlenül megy mindenki olyan szakra ami fekszik neki...ez nem univerzális, hogy elvégzek egy orvosit és kisujjamban van a jog/közgazdaságtan és mérnöki pálya csupán a orvosi diploma tényétől!

2018. szept. 18. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Ezt így nem lehet sorrendbe tenni. Milyen természettudományi szak, milyen közgazdasági, milyen mérnöki, stb...? Van egy pár. Az sem mindegy, hol végzed.
2018. szept. 18. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
33%
Az orvosi és a gyógyszerész egyértelműen nehezebb a többinél, de a mérnöknél sem mindegy, hogy milyen. Egyébként attól függ, kinek melyik tárgyak mennek. A germanisztika, anglisztika, jog mind magolós, van aki pont ezt nem bírná. Én pl anglisztikáról átmentem közgázra, mert elegem lett az irodalomból. Plusz az egyetem sem mindegy, ahogy utolsó írta.
2018. szept. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!