Ti hogyan állítanátok nehézségi sorrenbe ezeket a szakokat?
Figyelt kérdés
1-Természettudomány, 2-közgazdaság, 3-pszichológia, 4-orvosi, 5-germanisztika , 6-anglisztika, 7-jog, 8-mérnöki, 9-gyógyszerész. Miért?2018. szept. 18. 08:30
1/4 anonim válasza:
Mėrnök, közgazdász, meg a gyógyszerėsz... Szerintem. Miėrt? Mert itt nem elėg az,hogy leülsz ės bemagolod a tananxagot mint pl a jog esetėben. Persze az se egyszerű nehogy fėlreėrtsd. De akinek a matek fizika, kėmia nem megy ott keves az,hogy leülsz olvasni... Szal emberfüggő kinek mi a nehėz. Valaki jó matekos, de utalja a törit, a bemagolsást annak a közgazdasz lehet egyszerűbb a jognal. Humán vagy reál tárgyak a kedvencei.
2/4 anonim válasza:
Aki nem járt az összes szakra és nem vizsgázott minden szakon annak lehetetlen összehasonlítani!
Ezenfelül attól mert valaki az egyik szakon penge attól még a másik szakról kipergetnék az első félévben! Nem véletlenül megy mindenki olyan szakra ami fekszik neki...ez nem univerzális, hogy elvégzek egy orvosit és kisujjamban van a jog/közgazdaságtan és mérnöki pálya csupán a orvosi diploma tényétől!
3/4 anonim válasza:
Ezt így nem lehet sorrendbe tenni. Milyen természettudományi szak, milyen közgazdasági, milyen mérnöki, stb...? Van egy pár. Az sem mindegy, hol végzed.
4/4 anonim válasza:
Az orvosi és a gyógyszerész egyértelműen nehezebb a többinél, de a mérnöknél sem mindegy, hogy milyen. Egyébként attól függ, kinek melyik tárgyak mennek. A germanisztika, anglisztika, jog mind magolós, van aki pont ezt nem bírná. Én pl anglisztikáról átmentem közgázra, mert elegem lett az irodalomból. Plusz az egyetem sem mindegy, ahogy utolsó írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!