Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy állatorvosnak alacsonyabb...

Egy állatorvosnak alacsonyabb a biológia tudása mint egy BSc-s biológusnak?

Figyelt kérdés
2018. szept. 15. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Én elvégeztem a biosz bsc-t, ez eg alapozó képzés, tanultunk mindent, alap szinten fizikát, kémiát, matekot és nagyrészt bioszt. De ennek 90%-a sejtbiológia volt. Volt állatrendszert, növényrendszertan is, de ezek csak olyan felesleges magolós tárgyak voltak. Egy állatorvosnak is kell tudnia sejtszinten az alapdolgokat, bár ők nem valószínű, hogy ember viszonylatba tanulják, mint mi (pl. élettanon a dolgokat).

Szóval nem hiszem hogy össze lehetne hasonlítani a kettő területet.

A biosz bsc meg msc nélkül mit sem ér, ez tényleg csak egy alapozó képzés, de itt nem tanulsz meg egy szakterületet az biztos

2018. szept. 15. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Jah és aki biosz bsc-t csinált, az még nem biológus. Én sem mondtam annak magam, miután megcsináltam, mert csak msc esetén lesz vki az, csak a bolognai rendszer miatt bsc és msc-re vették, de valójában így lenne a teljes
2018. szept. 15. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Más irányú a tudása. A biológia egy irdatlan adatmennyiséget foglal magába, ezek közül egész másra fektet hangsúlyt aki célzottan az állatokkal foglalkozik, mint aki konkrétan egy biológus bsc-t végez el mondjuk molbi vagy szupraindividuális biosz szakiránnyal.

Mintha azt kérdeznéd hogy ki ért jobban a labdajátékokhoz, egy focista vagy egy kézilabdázó?

2018. szept. 15. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nezd mar meg mennyit, hany evet tanul egy allstorvod es egy bachelor of science. Eg es fold a kulonbseg. Az utolso tanul 2 evet es kitorulheti a papirjaval.
2018. szept. 17. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: 3 évet és köszönöm, van egy jól fizető állásoma szakmában, de azért köszi :D
2018. szept. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!