Milyen szakmákkal tudnék 600-700 ezer forintot keresni?
Erre így nehéz válaszolni szerintem. Ha egy bármilyen szakterületen jó vagy, olyan tudással rendelkezek, amely kiemelkedik, nyilván a fizetésed sem lesz átlagos.
Fel lehetne sorolni pl. az informatika, mérnöki területek, orvostudomány, gazdaság-pénzügy, jog, ahol az átlagbér a statisztikák szerint magasabb.
De hozzá tenném, hogy egy mezei rendszergazda vagy nem kiemelkedő tudással rendelkező személy sehol sem fog ennyit keresni.
Nyilván egy senior programozó bére nem a minimálbér.
Javaslom kicsit keresgélj a neten, pl. álláshirdetések, milyen bérek vannak itthon ill. külföldön.
Még az sem mindegy, hogy nyilván ez nem kezdő bér lesz. Így az is fontos, ilyen fizetési igény mennyi idő után érhető el? Ez viszont nyilván megint az egyéni kvalitásoktól függ véleményem szerint.
Ha vonz az informatika, akkor az esetleg. Abban többféleképpen is tudsz sok pénzt csinálni.
Vagy tanulj politológiát, majd csatlakozz egy párthoz, mássz fel a létrán, pacsizz le sokakkal, szavaztasd meg magad, juss be a parlamentbe, és pont ennyit fogsz keresni.
Nagyon szépen köszönöm! Díjazom a segítőkészségeteket.
Sok jó ötletet adtatok. Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
olyan irányba menj, ami érdekel. Nem akarlak eltántorítani, csak tapasztalatból beszélek.
Elhatároztam hogy informatikus leszek, majd középiskolában olyan szinten megutáltam az egészet, hogy az csak na. :D
Nem érdekelt mennyi pénzt keresnek, de utáltam. :D
Szóval hagytam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!