Progizo kérdése:
Ki lehet váltani az emelt szintű informatika érettségit?
Figyelt kérdés
Ki lehet váltani az emelt szintű informatika érettségit valamilyen meglévő képzettséggel, pl. felsőfokú rendszerinformatikusival? Ha igen, mi ennek a menete? Vagy hol lehet ezt pontosan megtudakolni?2018. szept. 12. 09:57
3/5 anonim válasza:
Hol?
Az érettségin nyilván nem.
A felvételin meg nyilván az a kérdés, hogy melyik egyetem, melyik szak. Annál kell megnézni a felviben vagy megkérdezni a tanulmányi osztályon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Bár a Google-be beírva, hogy "emelt szintű érettségi kiváltása" ad néhány találatot, de úgy látszik, ezek csak már meglévő diplomára vonatkoznak.
2018. szept. 12. 14:23
5/5 anonim válasza:
Igen, diplomával váltottam én is ki az emelt nyelvet (persze volt középfokú nyelvvizsgám is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!