Mi a véleményetek az Óbudai Egyetem Informatika szakáról? Érdemes odamenni?
üzemmérnöki a legjobb választás szerintem
a mérnökinfó tényleg nagyon nehéz, de nem lehetetlen, ha semmi előismereted nincs, programozás, elektronika stb. akkor főleg inkább üzemmérnöki
a gazdinfó meg most indult, oda járok, háááát.... olyan csalamádé, inkább mennék máshová :(
Én is gazdinfóra járok az óbudaira, gimis osztálytársamat üzemmérnökire vették fel. Az analízis meg a programozás előadások együtt vannak vele.
Viszont az üzemmérnöki nem Bsc-t ad (hanem Bprof-ot), ami alacsonyabb szintű mint a Bsc diploma, de egy OKJ-nál többet ér. Egyébként gazdinfón nem használhatunk számológépet analítis ZH-n és vizsgán, üzemmérnökin lehet.
A gazdinfó meg az üzemmérnöki egy kutya.
Egyik sem a legjobb, de azért lehet vele szép karriert befutni majd, csak nehezebb picit mint mérnökinfóval.
Utolsó.
Ne haragudj, de 2 hete tanulsz az OE-n. Kérlek ne alkoss így még véleményt a szakról amit tanulsz, mert félrevezetsz vele másokat.
"gazdinfó meg az üzemmérnöki egy kutya..."
legy szives ne alkoss velemnyt, foleg ha lovesed sincs a dolgrol, mert felrevezetsz masokat!
Hidd el, nagyon is tudom :)
Csak a szűk családi körben van 2 gazdinfós(egyik már végzett), üzemmérnökiről meg olyan aki oktat :)
Nyilván a szakmában, kint az iparban nem ugyanaz a kettő nagyon nem, de az Óbudai Egyetemen egyik sem az igazán az igazán minőségi képzés lesz a Keletit elnézve. Az üzemmérnöki oké hogy a NIK-en van, de semmi köze nincs egy rendes mérnökinfóhoz. Vicc az egész.
Szóval kedved 56 %-os, te is csak most kezdted az egyetemet, ne egy olyan embernek próbáld megmagyarázni a szakodat, aki kint dolgozik az szakmában, igaz nem infósként, de szorosan gazdinfós kollegákkal, villamosmérnökként. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!