Ha utálom a fideszt és a rendszer ellensége vagyok, akkor érdemes e bűnügyi igazgatásszervezőnek tanulni bűnügyi nyomozó szakirányon?
A szak és a munka nagyon érdekelne, de ugye külföldön nem lehet vele elhelyezkedni...
Itthon meg nem tudom, hogy mennyire lehet politika mentesen csinálni.
(Az mszp, dk, jobbik, stb. pártokat sem utálom kevésbé)
A nyomozó élete nem függ (nagy mértékben) össze a jelenlegi,-volt politikával.
Inkább akkor ne menj ennek, ha nem tűröd a hierarchiát.
Ez nem így működik.
Hallottad már azt a szót, hogy IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS??
És tudod, hogy mit jelent?
És, amúgy az a "szerep", hogy 'teszi amit mondd', az inkább a bíró, és ügyész pályára igaz.
Egyezzünk meg már abban, hogy a Fidesz párt eléggé is jó.
1. Ha nem Orbán-rendszer lenne, már amiatt jajgatnátok, hogy már a nyakatokon is migránsok vannak.
stb..
Jó, ez a kérdés erősen troll gyanús.
Másik pedig, hogy átmentünk filozofálásba!!
A rendszert hagyd meg informatika órára kedves kérdező, a harmadik pedig, hogy ha nagyon nem szereted a nyakkendősöket, akkor pedig van egy tanácsom!
Váltsd elképzelést!!
Politika mentes akarsz lenni?
Menj inkább a mérnöki karra, na mérnökként lehetsz politika mentes kis öcsém!
Bűnügy, meg nyomozó= KIZÁRT DOLOG!!
Ha ilyen a hozzáállásod, hogy így-úgy Orbán, stb.. akkor el se kezd,mert te belőled max. egy emberszámba nem vett semmirekellő rendőr lesz!
FELEJTSD EL!!!!
A kérdés nem troll, a válaszaid viszont tényleg gyanúsak!
Miért baj az, ha én rendőrként kizárólsg a munkámmal szeretnék foglalkozmi, kivételezések és hasonlók nélkül?!
Szerinted komolyan az a normális, hogy a politikai hovatartozásom kihatással lehet a munkámra, akkoris ha esetleh a szakmai tudásom kiemelkedő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!