Assassins creed kérdése:
Továbbtanulnék abba kérnék tanácsot?
Figyelt kérdés
18éves vagyok és most megyek 4.be, év vége után kapok egy szakmásított érettségit(pincért) de én rájöttem így 3.ba hogy nem szereték ezzel elhelyezkedni nem való hozzám a vendéglátás, és mielőtt valaki kérdezné 14évesen még nemtudtam mi akarok lenni. A lényeg hogy én eldöntöttem hogy inkább asztalos szeretnél lenni és az lenne a kérdésem hogy okj-s re érdemesebb elmenni vagy 3évesre bár azt sem tudom hogy kezdhetek e én újra 3évest érettségi után. Azért gondolkozok ezen mert pár helyen azt olvastam hogy a szakmunkás végzettségüeket szivesebben felveszik munkahelyen mint az okj-st2018. szept. 1. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!