Tudnátok segíteni? Most leszek nyolcadikos és nagyon félek a felvételitől. (Többi lent)
Keress különtanárt, aki a felvételire készít fel. Sokan ezt teszik.
Sok sikert!
Nyugi, ha valaha is odafigyeltél magyar órákon, az menni fog. Az a legtöbb embernek megy, csak egy kis "józan paraszti ész" szükséges hozzá.
Matek már más tészta -nem megijeszteni akarlak-, jártam a sulis előkészítőre, mégis 12 pontot írtam. Hálistennek a magyar felhúzta.
Azt ajánlom, otthon, lassan, egyedül végezd el az összes eddigi feladatot, jól átgondolva. Ha valami nem megy, kérj segítséget, mert ezek általában típusfeladatok.
Ha meg nagyon nehéz feladatlapot fogtok kapni, nyugodj meg: másnak is nehéz lesz. Ez abban az évben is így volt, amikor mi írtuk. Hiába gyakoroltunk, a feladatsor nehezebb volt, az évfolyamon 2 embernek volt csak 40 feletti pontszáma.
Összesen ennyi. Ha meg jó tanuló vagy, különösebben ne aggódj, a magyar tesztlap és a jegyeid felhúzzák, ha el is rontod kicsit.
Őszinte leszek. Minden korosztály az ő előtte álló feladatot tekinti nehéznek, de ezt a középiskolás felvételit túl izgulod. Ha tanulsz, akkor jót fogsz írni. Elmondom neked, hogy teljesen mindegy hogy melyik középiskolába mész, ha van 1 kis eszed akkor jó gimibe/szakközépbe felvesznek, és amúgy is bárhonnan mehetsz egyetemre. Már legalább 3x kiírtad ezt a kérdést, nem érdemes ennyire ráparázni, főleg hogy semmi okod nincs izgulna emiatt.
Menj el magántanárhoz, interneten is tudsz tanulni.
Nem is tudom hogy mit írjak még. Mikor érettségizel akkor nevetni fogsz ezen, mikor egyetemen vizsgázol, akkor meg az érettségin is nevetni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!