Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki adna infókat milyen is...

Valaki adna infókat milyen is ez a felsőoktatási szakképzés? (Miskolc-Jogi asszisztens)

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon erőltették ,hogy még idén menjek tovább tanulni így mondták hogy menjek erre a felsőoktatási szakképzésre (Miksolc-Jogi asszisztens). Ez később tényleg megtérülhet: a Közszolgálati Egyetem Rendészeti Karára tervezek menni amihez jó ismerni a jogokat stb.. Viszont nem tudok alap dolgokat : 1., Én most így kapok Neptun kódot ? (mert még nem kaptam e-mailt ezzel kapcsolatban se a miskolci egyetemtől bármi infót "gratulációt" csak az SMS értesítést és a besorolási határozatot ,hogy felvettek) 2.,Egyáltatán ,hogy zajlik ennek az oktatása ,hogy lesznek óráim ? 3.,Ezátal rám vonatkoznak az egyetemi programok, rendezvények ?..hívtam az egyetemet is már, egy kedves nő sokat segített mondta ,hogy nem ad diplomát csak oklevelet meg 4féléves képzés, jelentkezzek oda ezt a felvin keresztül tudom megtenni és kb ennyi is volt nem tudtam meg tőle újat illetve az oldalukon se olvastam többet ezzel kapcsolatban.. valaki esetleg megy ide vagy tapasztalat akár másféle szakkképzéssel más intézmény által indított képzés ??

2018. aug. 28. 21:39
 1/3 anonim válasza:
Én is felsőoktatási szakképzésre jelentkeztem idén. Ugyanúgy egyetemistának számítasz (azaz lesz neptunra kódod, a többi egyetemistával tanulsz és vizsgázol) csak hamarabb végzel. Ez egy gyakorlat orientált képzés, a végén szakmát kapsz.
2018. aug. 31. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, a felépítése kb. ugyanaz; kapsz Neptun-kódot, ezáltal az óráidat is ott kell felvenned, az egyetem programjaira természetesen te is mehetsz. De nem ér nagyobb értékű végzettséget az OKJ-s szakmánál. :/
2018. szept. 1. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kösz
2018. szept. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!