Sikeres pótfelvételi után hogyan tovább?
Sziasztok! Ma kiderült, hogy felvettek egyetemre, viszont ezen az értesítésen kívül semmi mást nem kaptam. Itt gondolok arra, hogy olvastam, hogy minden egyetemmel kapcsolatos dolgot pl. beiratkozás szeptember első napjaiban tudok majd megoldani, de addig is érdekelne, hogy én mikor kapok hozzáférhetőséget a Neptunhoz, illetve honnan fogom tudni, hogy mondjuk milyen óráim lesznek az első napokban ha ezekről semmi információm nincsen? Esetleg küldenek majd valami levelet a jövő hét folyamán?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem annyit mondtak, hogy a kötelezőeket ha csak lehet, azokat kell felvenni.
Van egy olyan a tárgyfelvétel fülben, hogy mintaterv és ott nekem hagyta kiválasztani saját szakomat, és aszerint vannak tantárgyak felsorolva én aszerint állítom össze az órarendet.
Nekem is új még, szóval írjatok ha többet tudtok erről :)
Most végeztem a tárgyfelvétellel, nem is volt nehéz :D
Írja a táblázatban, hogy ajánlott félév 1. azokat felvettem és kész :) ennyi. Egyébként meglepően sokszor kell menni, nem is tudom, hogy csinálom majd munka mellett. Na de majd megoldódik valahogy.
Itt megtalálod, mi a helyzet velük. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!