Sikeres pótfelvételi után hogyan tovább?
Sziasztok! Ma kiderült, hogy felvettek egyetemre, viszont ezen az értesítésen kívül semmi mást nem kaptam. Itt gondolok arra, hogy olvastam, hogy minden egyetemmel kapcsolatos dolgot pl. beiratkozás szeptember első napjaiban tudok majd megoldani, de addig is érdekelne, hogy én mikor kapok hozzáférhetőséget a Neptunhoz, illetve honnan fogom tudni, hogy mondjuk milyen óráim lesznek az első napokban ha ezekről semmi információm nincsen? Esetleg küldenek majd valami levelet a jövő hét folyamán?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Igen, az lesz.
Koliba terveztem menni, de mikor rájöttem, hogy nem sok különbség van árban inkább az albinál maradtam :)
És te, koliban leszel?
Köszönjük, akkor regisztrálok én is! :D
Én ÁJTK munkaügyi és tb igazgatási szakra megyek, levelezőre. Évnyitóra nem megyek :)
És neked mikor kell beiratkozni?
Csak mert én foglaltam időpontot még az előtt, hogy tudtam volna, hogy nem akkor kell beiratkozni mint a többieknek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!