Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem gáz hogy 29 évesen kezdem...

Nem gáz hogy 29 évesen kezdem az egyetemet? Lesznek velem egy korúak is?

Figyelt kérdés
Ahogy néztem, mondjuk amin így tegnap kissé megbotránkoztam, az az, hogy a HÖK-nél nálam olyan 7-8 évvel fiatalabbak vannak, mint alá elnök meg ilyenek.... természetesen levelező tanrenden tanulok, mert család munka stb adott. Lesznek velem egy korúak is, vagy én leszek a legöregebb? 😟
2018. aug. 24. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szuper! Köszi a válaszokat. Mondjuk a beiratkozasnal is külön vagyunk véve. Mi hamarabb megyünk, ők a gólya tábor keretében iratkoznak.

Csak egy valami nem tiszta, nekünk levelezősöknek ki fog tájékoztatást adni, vagy segítséget?

Nekem ez az első egyetemem, úgy tárgy felvétel, órák megtartása sajnos ismeretlen. Mindig pénteken vannak az orank, ugye az a kérdés hogy milyen időközönként? Nem hiszem hogy levelezősként minden héten kellene menni, viszont a neptunban csak a pénteki napi órák vannak, oké de a dátum mi? Nem értem 😟 meg minta terv sincs, illetve van, de az tavalyi, idén is aszerint kell felvenni a tárgyakat? Vagy varjam meg inkább a jövő hetet, és akkor faggassak ki valakit erről? Tiszta homály minden nekem

2018. aug. 25. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Tipikusan 15 körüli a levelezősöknek a konzultációs napok száma egy félévben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy vagy minden héten egy nap, vagy minden második héten két nap a legtöbb helyen. Ha tehát a Neptunban minden óra péntekre van jelölve, akkor a legvalószínűbb, hogy minden pénteken lesznek óráid. Egyébként pedig egyáltalán nem muszáj a mintatanterv szerint felvenni az órákat, csak arra ügyelj, hogy óraütközésed ne legyen, de a Neptun órarend funkciója egyébként is jelzi ezt. Ha felveszel egy tárgyat, a tárgyfelvételi héten le is lehet adni azt minden következmény nélkül a Neptunon.
2018. aug. 28. 02:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Közben beszéltem a sulival, azt mondtak hogy mi beiratkozás után kapunk óra rendet, és minta tervet. ☺️
2018. aug. 28. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!