Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem gáz hogy 29 évesen kezdem...

Nem gáz hogy 29 évesen kezdem az egyetemet? Lesznek velem egy korúak is?

Figyelt kérdés
Ahogy néztem, mondjuk amin így tegnap kissé megbotránkoztam, az az, hogy a HÖK-nél nálam olyan 7-8 évvel fiatalabbak vannak, mint alá elnök meg ilyenek.... természetesen levelező tanrenden tanulok, mert család munka stb adott. Lesznek velem egy korúak is, vagy én leszek a legöregebb? 😟
2018. aug. 24. 10:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*alelnök*
2018. aug. 24. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
levelezőn akár még a legfiatalabb is lehetsz ennyi idősen
2018. aug. 24. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is ekkor kezdtem az egyiket.
2018. aug. 24. 11:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen levelezőn elég fiatalnak számítasz :D Bőven lesz 40-50 feletti is. Tanulni meg SOHA nem szégyen.
2018. aug. 24. 11:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszolt. Csak megijedtem ettől a HÖK-ős fiatalságtól, az anyjuk lehetnék 😂✋
2018. aug. 24. 11:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nappalis vagyok és még itt is vannak 30-40 évesek is. Senki sem nézi ki őket.
2018. aug. 24. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz?!

Levelezon a 90% csalad vs munka mellett tanul, szoval, nem csitrik jarnak oda :D

Udv,

Egy levelezos 33 eves, aki fiatalnak szamit ;)

2018. aug. 24. 22:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Köszi szépen a választ mindenkinek. Jövő héten iratkozom be. És amúgy mi levelezőn kapcsolatban vagyunk a nappalis hallgatókkal? Vagy nekünk az óránk külön vannak megtartva?
2018. aug. 25. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező legutóbbi pót-kérdésére válasz: a levelezősök órái természetesen teljesen külön vannak a nappalisokétól, hiszen ők zanzásítva, jóval alacsonyabb óraszámban kapják meg ugyanazt a tananyagot. A vizsgák viszont a legtöbb helyen nincsenek elkülönítve. Egyébként nem tilos a levelezősnek sem, ha megteheti, a nappalisok óráira bejárni - az adott tanártól kell engedélyt kérni, és általában megengedik.
2018. aug. 25. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az elottem levo hozzaszolo irja!

Orak 99%-ban kulon vannak, eddig egyszer voltunk a nappalisokkal valamiert osszevonva, de ok jottek a "mi" orankra.

Vizsgak eseteben ugy vettem eszre, hogy a nehez targyakbol egyutt vagyunk, sot, a kovetelmeny is ugyanaz, csak hat ugye nekunk sokkal tomorebben lett leadva...

Ezeknel a targyaknal nem elnezobbek a tanarok, ugyanugy vagyunk kezelve.

A konnyuknel van az talan, hogy nem szoban vizsgazunk, hanem irasban, vagy irhatunk egy beadandot.

2018. aug. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!