Nem gáz hogy 29 évesen kezdem az egyetemet? Lesznek velem egy korúak is?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem, mondjuk amin így tegnap kissé megbotránkoztam, az az, hogy a HÖK-nél nálam olyan 7-8 évvel fiatalabbak vannak, mint alá elnök meg ilyenek.... természetesen levelező tanrenden tanulok, mert család munka stb adott. Lesznek velem egy korúak is, vagy én leszek a legöregebb? 😟2018. aug. 24. 10:17
1/13 A kérdező kommentje:
*alelnök*
2018. aug. 24. 10:18
2/13 anonim válasza:
levelezőn akár még a legfiatalabb is lehetsz ennyi idősen
3/13 anonim válasza:
Nem gáz, én is ekkor kezdtem az egyiket.
4/13 anonim válasza:
29 évesen levelezőn elég fiatalnak számítasz :D Bőven lesz 40-50 feletti is. Tanulni meg SOHA nem szégyen.
5/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszolt. Csak megijedtem ettől a HÖK-ős fiatalságtól, az anyjuk lehetnék 😂✋
2018. aug. 24. 11:52
6/13 anonim válasza:
Én nappalis vagyok és még itt is vannak 30-40 évesek is. Senki sem nézi ki őket.
7/13 anonim válasza:
Viccelsz?!
Levelezon a 90% csalad vs munka mellett tanul, szoval, nem csitrik jarnak oda :D
Udv,
Egy levelezos 33 eves, aki fiatalnak szamit ;)
8/13 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Köszi szépen a választ mindenkinek. Jövő héten iratkozom be. És amúgy mi levelezőn kapcsolatban vagyunk a nappalis hallgatókkal? Vagy nekünk az óránk külön vannak megtartva?
2018. aug. 25. 10:03
9/13 anonim válasza:
A kérdező legutóbbi pót-kérdésére válasz: a levelezősök órái természetesen teljesen külön vannak a nappalisokétól, hiszen ők zanzásítva, jóval alacsonyabb óraszámban kapják meg ugyanazt a tananyagot. A vizsgák viszont a legtöbb helyen nincsenek elkülönítve. Egyébként nem tilos a levelezősnek sem, ha megteheti, a nappalisok óráira bejárni - az adott tanártól kell engedélyt kérni, és általában megengedik.
10/13 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az elottem levo hozzaszolo irja!
Orak 99%-ban kulon vannak, eddig egyszer voltunk a nappalisokkal valamiert osszevonva, de ok jottek a "mi" orankra.
Vizsgak eseteben ugy vettem eszre, hogy a nehez targyakbol egyutt vagyunk, sot, a kovetelmeny is ugyanaz, csak hat ugye nekunk sokkal tomorebben lett leadva...
Ezeknel a targyaknal nem elnezobbek a tanarok, ugyanugy vagyunk kezelve.
A konnyuknel van az talan, hogy nem szoban vizsgazunk, hanem irasban, vagy irhatunk egy beadandot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!