Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti a kidolgozott tételeiteket...

Ti a kidolgozott tételeiteket odaadtátok/ odaadnátok az osztálytársaitoknak?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről?
2018. aug. 23. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak barátnak maximum.

Középiskolában is ez volt meg egyetemen is ez van nekem.

2018. aug. 23. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozik/gyereke van, illetve ha nem egy link alak hanem tanul - illetve ha ő is dolgoz ki tételt és megosztjuk akkor igen.
2018. aug. 23. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno elosztottuk. Mindenki kidolgozott párat, és elosztottuk. Senki nem volt akkora barom, hogy az összeset kidolgozza. Senkinek nem volt rá kapacitása vagy ideje.
2018. aug. 23. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Az összeset nem
2018. aug. 23. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Én bárkinek odaadnám, ha elkérné.
2018. aug. 23. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kidolgoztam mindent magamnak, max pár vázlatpontot osztottam meg másokkal. Sajnos az osztálytársaim nagy része elég trehány és lusta volt, így mindig csak abból mertem lelkiismeretesen tanulni, amit én megírtam. Már elkezdtem november végén a kidolgozást, április végére, május elejére meg is lett mind a 60. Mivel miközben írtam, sok mindent megjegyeztem, így a tanulás sem tartott sokáig. Legalább ennyi előnye volt.
2018. aug. 23. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg, ha tudom, hogy máskor én is számíthatok az ő jegyzetére/tételére.
2018. aug. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!